Stomen - Wassen - Strijkservice - Verstelwerkzaamheden
Stomen - Wassen - Strijkservice - Verstelwerkzaamheden
Ook voor persoonsgebonden was! Wij informeren u graag...
Polkamp Nieuws
Om jullie nog beter van dienst te zijn, gaan wij een 2de bedrijfsbus inzetten. ( foto zie facebookpagina polkamp-textielservice)

Persoonsgebonden was

Polkamp Textielservice Persoonsgebonden WasgoedPolkamp Textielservice is een zelfstandig familiebedrijf voor al uw persoonsgebonden wasgoed, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Het draait namelijk om meer dan wassen en reinigen van uw wasgoed.
Elke klant heeft een andere soort was en vraagt daarom om een eigen behandeling.

Wij wassen het wasgoed van iedere klant apart zodat deze volgens vooraf gemaakte afspraken uitgevoerd wordt. Dit kunnen wij doen door ons groot aantal aan professionele wasmachines en drogers. Door jarenlange ervaring van Polkamp Textielservice en ons kundig personeel kunnen wij de juiste zorg aan uw wasgoed besteden.
Voor elke soort was hebben wij de juiste professionele machines met de juiste programma’s. Mocht u naar aanleiding van deze folder nog vragen hebben kunt u te allen tijde met ons contact opnemen.

Uw wasgoed wordt door Polkamp textielservice met de grootste zorg behandeld. Als u uw wasgoed door ons wilt laten verzorgen krijgt u van ons een wastas voorzien van uw persoonlijke gegevens. Op de afgesproken dagen komen we de wastas met uw wasgoed ophalen. Tevens krijgt u op dezelfde dag uw schone was weer retour. De was van iedere klant wordt apart gereinigd. Het door u aangeleverde wasgoed wordt door ons gesorteerd per soort. De was krijgt u weer netjes gevouwen, gestreken en gemangeld terug. Bovenkleding op een hanger in een plastic hoes en onderkleding en platgoed in plastic verpakt. Al het platgoed zoals; tafellakens, lakens, theedoeken wordt door ons gemangeld. Dit geeft een mooi resultaat aan uw textiel. Sommige kledingstukken kunnen alleen chemisch gereinigd worden. Wilt u dat alle kleding gewassen wordt, dan is dit voor eigen risico. Polkamp Textielservice behandeld uw wasgoed met de grootste zorg.

Onze doelstelling is een persoonlijke benadering te hanteren en met onze klant mee te denken om alles naar wens te laten verlopen. Bijvoorbeeld de manier van afleveren en de vouwwijze zijn volledig op uw wensen aan te passen.

Polkamp Textielservice haalt en bezorgd uw wasgoed gratis.